0,00 лв.
0 ПродуктаПодправка Бахарат от Занаятчийска работилница Spizing
50 г
занаятчийски
- Описание на
продукта - Продукти от
Спайзинг - Често
разглеждани
Универсалната подправка на Близкия Изток. Пиперлив и сладък, този микс събужда всичките ви сетива и доставя удоволствие на душата. Всичко става много вкусно и арабско само с лъжичка Бахарат. В практична метална опаковка, която запазва аромата на подправките дълго време.
Съставки: черен пипер, кориандър, канела, кимион, бахар, карамфил, индийско орехче, зелен кардамон.
Начин на употреба: за печене, готвене или като марината
Информация ца производителя:
Идеята за създаването на сериите натурални миксови подправки Spizing възниква като резултат от страстта на собствениците да опитват традиционни ястия от различни култури и най-вече от желанието им да ги приготвят в домашни условия. Наблюденията им върху средата в България им дават допълнителен стимул, защото се убеждават, че модерният градски човек е все по-изкушен да експериментира с екзотични вкусове. Те вярват, че истинската храна е резултат от истинско готвене с истински продукти и подправки. Често пъти неясният произход и възраст на подправките на пазара в България, както и съдържанието на подобрители и пълнители или количеството, което човек трябва да си купи, за да тества вкус или рецепта, са част от причините за създаването на концепцията на Spizing за готови миксови решения от цели и немлени подправки (за да не губят аромата си) с гарантирано качество. Но тяхната цел не е да се „побългари“ едно ястие, а точно обратното - да се постигне автентичен вкус, максимално близък до оригиналната рецепта за съответния регион на страната или света. Затова неразделна част от техните продукти са и изпитаните рецепти в текстов и видео формат. Това безспорно може да задоволи интереса и изискванията на гурме ценителите. Всяко ястие, „разказано“ в рецепта на Spizing, е добре проучено, сътворено в микс подправки и представено на клиента в най-автентичния си вид. Насладете се на изкуството на готвенето и се докоснете до гурме кухнята в България и по света.